

انتشارات علمي فرهنگي منتشر کرد:
(آن روزها) نامي است که طه حسين، نويسنده ي معاصر عرب، بر روايت روشن خويش از زندگي اش نهاده است. وي که در کودکي نابينا شده بود، توانست با تلاش فراوان به بالاترين درجات علمي و ادبي برسد . کتاب (الايام) يا (آن روزها) يکي از اسناد مهم تاريخي قرن اخير و نمونه اي از بهترين انواع نثر عربي معاصر است.
نويسنده، روشنفکر و روزنامه نگار مصري، طه در اثر عفونت چشم در سن سه سالگي نابينا شد. پس از درس گرفتن از يک آموزگار سنتي در جواني راهي دانشگاه الازهر شد و در آنجا در رشته ي الهيات و ادبيات عرب به تحصيل پرداخت. زماني که دانشگاه ملي قاهره در سال 1908 تاسيس گشت، حسين با وجود نابينايي و تهيدستي، بزودي جايي براي خود در اين دانشگاه باز کرد. او نخستين دانش آموخته اين دانشگاه بود که به دريافت دکترا نائل آمد. رساله دکتراي وي درباره ابوالعلاء معري، شاعر شک گراي عرب بود. پس از آن در 1914 به سوربن رفت و در پاريس نيز در 1917 رساله دکترايي تحت عنوان (فلسفه اجتماعي ابن خلدون) نگاشت.
"شرکت سهامي کتاب هاي جيبي" با ايده گرفتن از انتشارات پنگوئن در سال 1339 بنياد نهاده شد تا ارزندهترين آثار از بهترين و بلندپايهترين اديبان، دانشمندان، پژوهشگران، و رمان نويسان جهان به کتابخوانان ايراني معرفي شوند و در دسترس عموم کتابخوانان قرار گيرند.
فعاليت آن شرکت سالهاست که متوقف شده است و آثار انتشاريافته آن روزگار را شايد در کتابفروشيهاي معمولي نتوان يافت. اين مجموعه کتابها تحت عنوان مجموعه کتابهاي جيبي توسط انتشارات علمي و فرهنگي تجديد چاپ مي شود و در دسترس علاقهمندان قرار مي گيرد.
فروشگاه اينترنتي 30 بوک

شاید بپسندید














از این نویسنده














از این مترجم













