

اسکندر در قلمرو امپراتوری ایران
انتشارات کتاب پارسه منتشر کرد:
هارولد لمب مورخ مشهور امريکايي که پژوهشهاي وسيع و پرآوازهاي درباره تاريخ ايران باستان دارد، در نخستين سطر از مقدمهاي که بر کتاب “اسکندر” نوشته است، ميگويد: کوشش من در اين شرح زندگاني اسکندر به منظور اعاده تعادل در تاريخ است. وي در ادامه ميگويد: در مطالعه مراجع و منابعي که در دسترس بود بر من معلوم شد که دين و فرهنگ عالي ايران در شخص اسکندر که از او به عنوان جهانگشا ياد ميشود تاثير قطعي داشته است. تصور ميکنم ايران بود که اسکندر را با تمدن خود تسخير کرد و نقشههاي او را براي بعد به وي الهام کرد.
به اين ترتيب ميتوان فهميد که هارولد لمب در روايت تاريخ مربوط به ايران زمان اسکندر، نگاهي فراتر از يک گزارشگر داشته و از مجموع مطالعات و يافتههايش به تحليلهايي مشخص درباره اسکندر و جهانگشايي او دست يافته است. از دل اين کتاب ميتوان وضعيت مردم يونان، آمال و آرزوهاي اسکندر، روابط او با اطرافيان، سلايق و ظواهر اسکندر، بحث و فحصهاي رايج در زمان هلني، شخصيتهاي تاثيرگزار در تاريخ آن دوران و ماجراهاي فرعي و مهم بسياري را مشاهده کرد. ضمن اينکه زبان تاريخنويسي لمب زباني خوشخوان و قصهوار است و مخاطب را خوش مي آيد و همين موضوع طراوت و تازگي اثر را تضمين ميکند.
کتاب از 24 فصل تشکيل شده است ولي طبيعتا همه فصول آن راجع به ايران نيست. با اين حال روايت به هم پيوسته و داستانگونه کتاب، شما را با خود همراه ميکند و روز به روز و سال به سال با اسکندر و وقايع زمان او و حوادثي که پديد ميآيد جلو ميبرد
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده














از این مترجم
















































