

نه برای لقمه ای نان
انتشارات شیرمحمدی منتشر کرد:
کونوسوکه ماتسوشيتا در سال 1896 میلادی در نزدیکی شهر اوزاکای ژاپن به دنیا آمد. او به رغم داشتن مشکلات خانوادگی بی شمار و بیماری طاقت فرسا در سال 1989 در 96 سالگی درگذشت.
وی کارآفرین و بازرگانی بود که در سال 1918 شرکت صنایع الکترونیکی ماتسوشيتا را بنیان نهاد. از مهم ترین شعارهای او «ما تولید می کنیم نه برای اینکه فقرا را فقیرتر و اغنیا را غنی تر کنیم بلکه هدف ما از تولید، زدودن فقر از جامعه است». این شرکت بعدها به پاناسونیک تغییر نام داد. ماتسوشيتا شرکت پاناسونیک را از یک کارگاه کوچک که تنها تولیدش نوعی لامپ دوچرخه بود، به یکی از بزرگترین شرکت های تجهیزات الکترونیکی، الکتریکی و صنعتی جهان تبدیل نمود. از ماتسوشيتا به عنوان نجات بخش اقتصاد ژاپن از خاکسترهای جنگ جهانی دوم یاد می شود.
در این کتاب با روایت خاطراتی که در طول شصت سال فعالیت شرکت ماتسوشيتا الکتریک با آنها مواجه شده است ، به پیشنهاد اصولی انسانی در بازرگانی و مدیریت در زمینه های منابع انسانی، خرد گروهی، مدیریت آفریننده ، روحیه خدمت کردن، وظیفه ی اجتماعی، چالش و رشد، مدیر آرمانی و مدیر کارساز در بخش های مختلف کتاب می پردازد.
هدف او بر صدر نشستن و فرمان راندن نبود. مقصودش به کف آوردن لقمه نانی بیشتر و در آسایش افزون تری زیستن نبود. خواست او شهره ی جهان شدن و بلند آوازه گردیدن نبود. آماج راستین او سربلندی میهنش و بهروزی هم میهنانش بود و آن را نیز به دست آورد.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده














از این مترجم













