

ادبیات معاصر ایتالیا (2 جلدی)
انتشارات هرمس منتشر کرد:
«تاریخ ادبیات» هر کشور جدا از چالش «نقدونظر» نیست زیرا مصرف کنندگان محصولات فرهنگی نیاز دارند از معیارهای پژوهشگران و منتقدان ادبی با اطلاع شوند و بدانند نحوه داوری و بررسی ادبی کدام است یا نویسنده مورد علاقه شان در چه طبقه بندی منتقدانه یا کدام سبک ادبی جای می گیرد.
محصولات ادبی شبه جزیره ایتالیا، که از نیمه های قرن بیستم به همت مترجمان فارسی زبان در اختیار مصرف کنندگان ایرانی قرار گرفته و تا اواخر قرن روز به روز بر تعدادشان افزوده شده، اکنون به جایگاهی رسیده اند که جهت سنجشگری هنجارمند، پس از قرار گرفتن در چشم انداز تاریخی، از صافی «نقد و نظر» ارزیابانه عبور کنند.
جولیو فرونی، منتقد ادبی، پژوهشگر تاریخی و استاد دانشگاه، این وظیفه را در این مجموعه دوجلدی به عهده گرفته و نه تنها آثار ادبیات داستانی ترجمه شده از ایتالیایی به فارسی در طول این سال ها را در بوته «نقد و نظر» قرار داده بلکه آنچه از میان این محصولات مهم بوده ولی از نظر کنشگران ایرانی به دور مانده نیز در دست معرفی و داوری اش قرار گرفته است.
فروشگاه اینترنتی 30بوک

شاید بپسندید













