

مبانی آموزش تمرینات اصلاحی
انتشارات حتمي منتشر کرد :
کتاب مبانی آموزش تمرینات اصلاحی NASM، تألیف مایکل ای. کلارک و اسکات سی. لوست و با ترجمه دکتر محمدحسین علیزاده، دکتر سید حسین میرکریمپور و دکتر محمد فلاح محمدی در336 صفحه مصور در قطع رحلی ، چاپ چهارم 1396 از سوی انتشارات حتمی به بازار نشر عرضه شده است .
همزمان با پيشرفت بشر و افزايش توانايي او در بکارگيري ابزارها، تحرک وي بسيار محدود شده است، به گونه اي كه كم تحركي يا بي تحركي يكي از مشكلات انسان عصر حاضر شناخته مي شود. با اين روند تمرين هاي اصلاحي ديگر نه به عنوان يک ضميمه و مکمل در کنار ورزش بلکه در جايگاه يک «نيازِ حياتي» ظهور خواهد کرد. به همين دليل، توليد و توسعه ي منابع بهروز و کارآمد در حوزه ي حرکات اصلاحي که نگارش آن بر مبناي نظريه ها و يافته هاي جديد علمي باشد، اهميت ويژهاي دارد. ترجمه ي اينگونه منابع فرصتهاي جديدي را در اختيار علاقه مندان قرار ميدهد تا ضمن آشنايي با دست آوردهاي نو، فعاليتهاي خود را نيز به عنوان متخصص بر همين اساس تنظيم کنند. ازاين رو، برگردان اينگونه منابع از سوي متخصصين، امکان خدمت رساني به جامعه را بيش از پيش امکانپذير مي سازد.
کتاب مباني آموزش تمرينات اصلاحي که از سوي آکادمي ملي پزشکي ورزشي آمريکا انتشار يافته است، از جمله آثاري به شمار مي رود که تلاش دارد تا از طريق ارائه ي راهکارهاي نوين مبتني بر يافته هاي علمي و مستند و تجربيات افراد علاقه مند، اثر ارزشمندي را براي مربيان سلامت و آمادگي جسماني و ورزشکاران فراهم کند. از نگاه اين آکادمي، نگرش علمي و نظام مند به آمادگي جسماني و عملکرد، بايد به صورت يک روش استاندارد به مربيان سراسر دنيا ارائه شود؛ از اينرو بخش مهمي از تلاش آنان ايجاد مراکز جديد در ساير کشورها براي فراگير نمودن روش مذکور است.
مترجمين بسيارخرسند هستند که با انتخاب و ترجمه ي کتاب حاضر، به يکي از نيازهاي اساسي حوزه ي آسيب شناسي ورزشي و حرکات اصلاحي که همانا تأمين منابع علمي و ارزشمند است، پاسخ گفته اند. اميد است که اين اثر بتواند مورد استفاده علاقه مندان به ويژه دانشجويان تحصيلات تکميلي و مربيان متخصص آمادگي جسماني و سلامت و مربيان تيمهاي ورزشي قرار گيرد.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
شاید بپسندید














از این مترجم













