

نشر شبگیر منتشر کرد:
کتاب آيين زندگي اثر ماندگار ديل کارنگي از جمله کتابهايي است که اکثر روانشناسان و حتي مردم عادي آنرا مي شناسند و از کتابهايي مي دانند که براي همه مردم قابل فهم و مهم تر از آن قابل عمل کردن است.
"تفاوتي که اين کتاب با ديگر کتابهاي مشابه اش دارد، در عملي بودن و سادگي کلام آن است. ديل کارنگي در نوشتن اين کتاب نيامده است که اصول موفقيت را با استفاده از آخرين متدهاي تئوريکال روانشناسي به شما معرفي کند. کتابهاي او چکيدهاي از تجريبيات عملي زندگي صدها نفر از بزرگترين و موفقترين انسانهاي روي زمين است. او با معرفي جنبه هاي مختلف افراد مشهور و بزرگ و موفق، از شکسپير گرفته تا حافظ شيرازي، از چارلز ديگنز تا تئودور روزولت، راهکارهايي عملي براي داشتن زندگياي با حداقل نگراني و مشکل ارائه کرده است."
"ديل کارنگي در نوامبر 1888 در ميسوري بدنيا آمد. خودش در کتاب هايش بارها به فقر شديدي که در دوران کوردکي تجربه کرده اشاره کرده است. او در سال 1936 کتاب آيين دوست يابي را منتشر کرد که به گفتهي خودش يک شبه ناياب شد! يکي از شخصيتهاي بسيار مورد توجه ديل کارنگي رييس جمهور آمريکا دربين سال هايی که آبراهام لینکن رئیس جمهور بود در کتابي نيزتحت عنوان “لينکلن، انساني ناشناخته” در رابطه با او نوشته است، که به گفتهي خودش چندین سال صرف نوشتن اين کتاب کرده است. او در سال 1911 بنياد کارنگي را تاسيس کرد که تاکنون نيز پابرجاست. ديل در بيش از 20 کشور جهان براي میلیونها نفر سخنراني کرد .ديل کارنگي در 1 نوامبر 1955 فوت کرد." - تک نويس
خواندن اين کتاب ارزشمند را به همه توصيه مي کنيم. اين کتاب شامل 368 صفحه و به فرمت pdf مي باشد.
نمونه اي از متن کتاب:
"بخش اول
در چند کلام
واقعيت هايي که بايد درباره نگراني بدانيد
قانون1: اگر مي خوهيد از نگراني اجتناب کنيد، کاري را کنيد که سر ويليام اوسلر کرد: هر روز براي همان روز زندگي کنيد. معطل آينده نشويد. فقط همان روزي را که در اختيار داريد به شب برسانيد.
قانون2: دفعه بعد که مشکل، شما را گير مي اندازد و مي خواهد دمار از روزگارتان درآورد، فرمول ويليس.اچ.کرير را به ياد آوريد:
الف. از خودتان بپرسيد اگر نتوانم مشکل را حل کنم، بدترين وضعيتي که ممکن است براي من پيش بيايد چيست؟
ب. خودتان را از نظر ذهني براي بدترين وضعيت آماده کنيد.
د. بعد سعي کنيد بدترين وضعيت را که حالا ديگر از نظر ذهني پذيرفته ايد، بهبود ببخشيد.
قانون 3: به خاطر بياوريد چه بهاي سنگيني براي نگراني با سلامتي تان خواهيد پرداخت. کساني که نمي دانند چگونه با نگراني بجنگند، جوانمرگ مي شوند."
فروشگاه اینترنتی 30بوک
معرفی کتاب آیین زندگی اثر دیل کارنگی
امتیاز در گودریدز: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
امتیاز در آمازون: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
معرفی کتاب آیین زندگی:
چرا باید کتاب آیین زندگی را بخوانیم؟
جملات درخشانی از کتاب آیین زندگی:
«در بهار سال 1871، مرد جوانی کتابی از قفسهی کتابخانهاش برداشت و جملهای را در آن خواند که تأثیر عمیقی بر آیندهی او برجای گذاشت. او دانشجوی دانشکدهی علوم پزشکی شهر مونترال بود و خودش را برای امتحانات پایین دورهی پزشکی آماده میکرد. این دانشجوی جوان در آن روز در این اندیشه بود که چه باید بکند و عاقبتش چه خواهد شد؟ نگران این مسئله بود که آیا موفق خواهد شد و قادر خواهد بود زندگیش را اداره کند و به سروسامان برسد. جملهای که این دانشجوی جوان پزشکی در آن سال خواند به او کمک کرد تا به یکی از مشهورترین پزشکان عصر خود تبدیل شود. او بعدها دانشکدهی پزشکی جان هاپکینز را تأسیس کرد که امروز شهرت جهانی دارد. دانشگاه آکسفورد او را به عنوان پروفسور طب شناخت و به او نشان افتخاری اهدا کرد که آرزوی هر پزشکی است که موفق به دریافت چنین جایزهای شود. پادشاه انگلستان نیز او را به لقب شوالیه مفتخر کرد. بعد از مرگش، سرگذشت زندگی او در کتابی 1466 صفحه، در دو جلد منتشر شد.»
«همواره باید بتوانید در مراحل مختلف زندگی خود، در آهنین را بر روی دیروز ببندید، چون دیگر دیروزی وجود ندارد و پردهای آهنین بر درهای آینده ببندید و تلاش نکنید از گوشههای آن به فردا نظر بیندازید، چرا که فردا هنوز نیامده است. بنابراین فقط به امروز بنگرید و بر آن تمرکز کنید و همهی تلاش خود را به کار بیندازید که امروز را به بهترین وجه سپری کنید.» او معتقد بود که گذشته را باید مثل کالبدی بیجان به دست فراموشی سپرد چون آه و زاری و حسرتخوردن به گذشته، علاوه بر آنکه وقت پرارزش ما را تلف میکند، بر روحیهی ما نیز اثر تلخی بر جای میگذارد. همچنین اگر مشکلات و نگرانیهای مربوط به آینده را به مسایل امروز اضافه کنیم، دیگر قادر نخواهیم بود بر کوه عظیم دشواریها غلبه نماییم. کمتر کسی میتواند در برابر این هیولای ویران کننده مقاومت کند و از پا در نیاید. به طور کلی، تمرکز بر ناکامیهای گذشته و تجسم آیندهای مبهم و اضطرابآفرین، راه را برای بهرهگیری از امروز مسدود میسازد.»
تحلیلی بر کتاب آیین زندگی:
در کتاب آیین زندگی چه میخوانیم؟
بخشی از فهرست مطالب کتاب آیین زندگی
بخش اول: حقایقی در مورد نگرانی
• فصل اول: در زمان حال زندگی کن
• فصل دوم: توصیهای معجزهآسا برای رفع نگرانی
• فصل سوم: نگرانی و اضطراب چه عواقبی برایمان دارد؟
بخش دوم: روشهای اساسی تجزیه و تحلیل نگرانی
• فصل چهارم: روشهایی برای تجزیه و تحلیل نگرانی
• فصل پنجم: چگونه پنجاهدرصد نگرانی را از بین ببریم؟
بخش سوم: چگونه قبل از اینکه نگرانی ما را از پای درآورد، بر آن غلبه کنیم؟
• فصل ششم: چگونه نگرانی را از ذهن خود دور کنیم؟
• فصل هفتم: اجازه ندهید کرمهای نگرانی مثل خوره روحتان را بخورند
• فصل هشتم: دستورالعملی که اکثر نگرانیهای شما را از بین میبرد
• فصل نهم: چیزی را که اجتنابناپذیر است باید تحمل کرد
• فصل دهم: جلوی نگرانی را از هر جا بگیری منفعت است
• فصل یازدهم: کار بیهوده انجام ندهید
اگر از خواندن کتاب آیین زندگی لذت بردید، از مطالعۀ کتابهای زیر نیز لذت خواهید برد:
دربارۀ دیل کارنگی: نویسنده و سخنرانی آمریکایی

تحصیلات و آثار دیل کارنگی:

شاید بپسندید














از این نویسنده













