

علی (ع) در کتب اهل تسنن
انتشارات کتاب پارسه منتشر کرد:
اين کتاب مجموعه اي است درباره اميرالمومنين (ع) و راهي است براي نزديک کردن اهل تسنن و شيعيان به يکديگر. کتاب درباره بحث هايي است که در مورد حضرت علي بيان شده تا به ذهن اهل تسنن اينگونه خطور نکند که مطالب بسياري که درباره آن حضرت نقل مي شود تنها مختص شيعيان است و اهل تسنن در کتاب هاي معتبر خود به ايشان نپرداخته اند.
اين کتاب در سال هاي قبل از انقلاب اسلامي با پيشنهاد علامه اميني دارنده کتاب الغدير توسط آيت الله سيدمحمدباقر موسوي همداني از مجموعه نفيس فضايل الخمسه جمع آوري و ترجمه و براي اولين بار در نجف توسط علامه اميني منتشر شد.
محمدباقر موسوي همداني در خانواده اي روحاني به دنيا آمد و خدمات اجتماعي و فرهنگي بسياري را در حوزه دين به ايرانيان عرضه داشته است. تمام احاديثي که در اين کتاب درج شده از مصادر برادران اهل تسنن است که در چاپ فعلي مصادر آن در پاورقي کتاب با سبکي مناسب و متداول مطرح شده است و مراجعه به آن با ذکر تمام مشخصات مصادر بسيار آسان است. اکثر اين روايات در کتاب فضايل الخمسه مرحوم آيت الله فيروزآبادي که يکي از آثار ارزنده درباره فضايل ائمه اطهار (س) است گرفته شده و هر مراجعه کننده اي به آن کتاب مي تواند فضايل اهل بيت را يکجا ملاحظه کند.
فضايل حضرت امير، نگاه پيامبر اکرم به ايشان، ايمان و خصايل آن حضرت، آيات قرآن درباره حضرت علي، سخنان پيامبر درباره ايشان، وقايع و کردارهاي منتسب به ايشان، ازدواج حضرت امير با حضرت فاطمه، درباره شهادت علي (ع) و… از جمله احاديث مندرج در کتاب است.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید







































