

انتشارات نيلوفر منتشر کرد:
سپانلو در اين کتاب از نخستين برخوردهاي قلمي خود با ادبيات و هنر معاصرش از نوجواني تا روزگار ميانسالي نمونه هايي آورده است. چنان که خود اشاره مي کند بخشي از يادداشت ها و مقالات پيرامون مهمترين حوادث ادبي و هنري دوران خاصي از حيات کشورمان و بخش ديگري تماشاي رويدادها و البته عکس العمل هاي او نسبت به آنهاست.
نقدهاي او درباره شعر «مرگ ناصري» شاملو و مقاله گلشيري با موضوع شاعري و نيز بررسي قديمي ترين يادداشت هاي يک موبد زرتشتي که از زمان يزدگرد سوم به جا مانده و بحث گروهي از بزرگان ادب ايران حول شعرش، خواندني است.
به اين مجموعه بيافزاييم گزارش ديدارها و مصاحبه هاي او را با آگاتا کريستي، لويي آراگون، و نيز ملاقات مشهورش با خورخه لوئيس بورخس که به سبک خود بورخس نگاشته شده است.
دنباله نوشته هاي سپانلو، يعني در واقع جلد دوم اين کتاب، با عنوان ديده بان خواب زده توسط انتشارات نيلوفر در سال 1392 به چاپ رسيده است.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده












































