

نشر آموت "انتقام" اثر "يوکو اوگاوا" را با ترجمهي "کيهان بهمني" روانه بازار کرد.
کيهان بهمني در گفتگو با خبرنگار ادبيات باشگاه خبرنگاران از چاپ کتاب جديدش به نام "انتقام" اثر "يوکو اوگاوا" خبر داد.
نشر آموت بعد از چاپ ترجمهي "خدمتکار و پرفسور" توسط "کيهان بهمني"، "انتقام" يا "يازده داستان سياه" را روانه بازار کرد.
"بهمني" درباره اين کتاب گفت:" انتقام" يازده داستان کوتاه را دربرميگيرد که ظاهرا داستانها از يکديگر مجزا هستند اما با خواندن آخرين داستان متوجه رابطهي بين داستانها ميشويم. در واقع درونمايه و عنصرها خط ارتباطي بين داستانها ايجاد کردهاند."
"بهمني" در مقايسه اين اثر با "خدمتکار و پروفسور" گفت: برخلاف اثر قبلي که داستاني رئال بود و روابط بين انسانها را به تصوير ميکشيد، "انتقام" داستانهاي گوتيک ژاپني هستند و قتل و جنايتهايي را در مکانهاي مختلف روايت ميکند و قطعا حالوهواي "انتقام" با "خدمتکار و پرفسور" فرق دارد."
همچنين لازم به ذکر است "انتقام" يا "يازده داستان کوتاه" برندهي جشنواره جوايز داستانهاي خارجي مستقل 2014 بريتانيا شده است.
شاید بپسندید














از این نویسنده














از این مترجم





























































