

مقدمه ای بر دین ایران باستان
انتشارات کتاب پارسه منتشر کرد:
هدف از انتشار مجموعه “هزارههاي دنياي باستان” اين است که برگزيدهترين آثار پژوهشگران، محققان و ايرانشناسان داخلي و خارجي را در حوزه مطالعات تاريخ و تمدن ايران باستان و ديگر سرزمينها در اختيار علاقمندان بگذارد.
اين مجموعه تمامي ابعاد پژوهشهاي بنيادين دنياي باستان را دربر ميگيرد؛ از تواريخ سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي گرفته تا تواريخ عمومي، باستانشناسي، اساطير، آيينها و اديان، زبان هاي باستان، تاريخ هنر، فرهنگنامهها و همچنين ترجمه منابع دست اول همچون آثار کلاسيک يونان و روم.
اما کتاب حاضر، اساس توجه خود را بر مطالعه اديان و مباني اعتقادي ايرانيان باستان قرار داده است. ويليام و. مالاندرا عضو مشاوران دايرهالمعارف ايرانيکاست. او در زمينه مطالعات تمدن ايران و هند باستان، تاريخ اديان، زبانشناسي زبانهاي هندو ايراني، زبانهاي ايران باستان و ميانه و همچنين سانسکريت از شهرت خاصي برخوردار است. جوايز متعددي در اين حوزهها به دستآورده و مقالات بسياري تاليف کرده است. کتاب “مقدمهاي بر دين ايران باستان” را ميتوان مهمترين اثر مالاندرا دانست که درواقع درآمدي است بر باستانيترين شکلهاي کيش زرتشتي که از متون اوستايي و کتيبههاي هخامنشي بازشناسي شده است. به عقيده او، ايزداني مانند اهورامزدا، مهر، سروش و بنمايه هايي چون آتش، هوم و فره، ريشه در باورهاي کهن آريائيان پيش از زردشت داشتهاند و اين پيامبر در پيريزي دين خود نه تنها همه باورهاي کهن ايرانيان را طرد نکرد بلکه بخش مهمي از آن را به نفع کيش جديد خود به کارگرفت.
اين کتاب از 17 فصل بانضمام مقدمه مولف بر ترجمه فارسي، سخن مترجم، کوتهنوشتهها و نشانهها، راهنماي آوانگاري، يادداشتها، واژهنامه، کتابنامه و نمايه تشکيل شده است
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید













