

انتشارات علمي فرهنگي منتشر کرد:
(چرند و پرند) تصوير روشني از شرايط اجتماعي و سياسي ايران در روزگار و زمانه ي دهخدا است و صاحب نظران آن را نمونه ي نابي از ادبيات سياسي و انتقادي عصر مشروطه قلمداد مي کنند. اين کتاب برگرفته از يادداشت هايي است که دهخدا در ستون فکاهي روزنامه ي صور اسرافيل و با امضاي (دخو) منتشر مي کرد.
دهخدا، اديب، لغت شناس، سياست مدار و شاعر از خانواده اي قزويني در تهران به دنيا آمد. وي از اولين فارغ التحصيلان علوم سياسي بود. در فاصله سال هاي 1281 تا 1284 در اروپا اقامت گزيد و به تکميل زبان فرانسه پرداخت. با نوشتن مقالات سياسي و طنز در جنبش مشروطه فعاليت جدي داشت که در نهايت به تبعيد او در دوره ي استبداد صغير انجاميد.
لغت نامه دهخدا، امثال و حکم، تصحيح ديوان منوچهري، مسعود سعد و... از آثار اوست.
"شرکت سهامي کتاب هاي جيبي" با ايده گرفتن از انتشارات پنگوئن در سال 1339 بنياد نهاده شد تا ارزندهترين آثار از بهترين و بلندپايهترين اديبان، دانشمندان، پژوهشگران، و رمان نويسان جهان به کتابخوانان ايراني معرفي شوند و در دسترس عموم کتابخوانان قرار گيرند.
فعاليت آن شرکت سالهاست که متوقف شده است و آثار انتشاريافته آن روزگار را شايد در کتابفروشيهاي معمولي نتوان يافت. اين مجموعه کتابها تحت عنوان مجموعه کتابهاي جيبي توسط انتشارات علمي و فرهنگي تجديد چاپ مي شود و در دسترس علاقهمندان قرار مي گيرد.
فروشگاه اينترنتي 30 بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده













