

انتشارات ني منتشر کرد:
اثر شايسته ي تقدير در سي وچهارمين دوره ي کتاب سال 1395
در حوزه ي علوم اجتماعي
تنبيه الأمة و مؤلف ارجمندش نماد مکتبي فقهي ـ سياسي شد که بيان ديني از آزادي و دموکراسي در مذهب شيعه فراهم مي کرد و يا حداقل مقدمات چنين مهمي را تدارک مي ديد. به همين دليل است که تنبيه الأمة در مرکز مناقشات معاصر ما، درباره ي استبداد و مردم سالاري از يک سو، و نوگرايي مذهبي و سکولار از سوي ديگر نشسته و در اين چهار سوق، همزمان مورد توجه علاقمندان به مذهب، سياست، تاريخ و مليت قرار گرفت و «جاذبه و دافعه ي» پردامنه اي برانگيخت.
بحران انديشه و سياست در ايران معاصر، و اهتمام و توسعه ي علوم انساني در سطوح آموزش عالي، موجب اقبال روزافزون به تاريخ انديشه ي سياسي معاصر گرديد و باز هم تنبيه الأمة نائيني اهميت مضاعفي از ديدگاه رابطه ي دين و دموکراسي پيدا کرد. اما ادبيات کتاب نائيني چنان فشرده و دشوار است که خواننده و پژوهشگر امروز را با مشکلات جدي مواجه مي کند.
در اين کتاب مؤلف کوشيده است با توضيح واژگان در کنار متن و شرح و تحشيه ي تنبيه الأمة انديشه ي مکنون در آن را بازنمايد و امکانات و تنگناهاي اين اثر مهم را در راستاي رابطه ي دين و دموکراسي، و به طور کلي، دين و دولت مدرن آشکار سازد.
داود فيرحي متولد سال 1343 در زنجان است. او مقدمات علوم حوزوي را در سال 1360 در مدرسه ي علميه ي حضرت ولي عصر (عج) زنجان آغاز کرد و در سال 1380 در سطح و خارج فقه و اصول در حوزه ي علميه ي قم به پايان رساند. در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد علوم سياسي به ترتيب در سال هاي 1370 و 1373 از دانشگاه تهران فارغ التحصيل شد و در سال 1378 موفق به دريافت دکتري علوم سياسي از همان دانشگاه شد. وي از سال 1378تاکنون عضو هيئت علمي و استاد گروه علوم سياسي دانشگاه تهران است.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده













