

انتشارات صدرا منتشر کرد:
فرازهايي از پيام هاي امام خميني
به مناسبت شهادت آيت الله مطهري
اينجانب به اسلام و اولياي عظيم الشان و ملت اسلام و خصوص ملت مبارز ايران ضايعه اسف انگيز شهيد بزرگوار و متفکر و فيلسوف و فقيه عالي مقام مرحوم آقاي حاج شيخ مرتضي مطهري (قدس سره) را تسليت و تبريک عرض ميکنم؛ تسليت در شهادت شخصيتي که عمر شريف و ارزنده خود را رد راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجرويها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد؛ تسليت در شهادت مردي که در اسلام شتاسي و فنون مختلفه اسلام و قرآن کريم کم نظرير بود. من فرزند بسيار عزيزي را از دست داده ام و در سوگ او نشستم که از شخصيت هايي بود که حاصل عمرم محسوب ميشد. در اسلام عزيز به شهادت اين فرزند برومند و عالم جاودان ثلمه اي وارد شد که هيچ چيز جايگزين آن نيست. و تبريک از داشتن اين شخصيت هاي فداکار که در زندگي و پس از آن با جلوه خود نورافشاني کرده و ميکنند. من در تربيت چنين فرزنداني که با شعاع فروزان خود مردگان را حيات ميبخشند و به ظلمت هاي نور مي افشانند. به اسلام، بزرگ مربي انسان ها وامت اسلامي تبريک ميگويم. من اگر چنين فرزند عزيزي که پاره تنم بود از دست دادم لکن مفتخرم که چنين فرزندان فداکاري در اسلام وجود داشت و دارد.
مطهري که در طهارت روح و قوت ايمان و قدرت بيان کم نظير بود، رفت و به ملا اعلي پيوست.لکن بدخواهان بدانند که با رفتن او شخصيت اسلامي و علمي و فلسفي اش نميرود.
او با قلمي روان و فکري توانا در تحليل مسائل اسلامي و توضيح حقايق فلسفي با زبان مردم و بي قلق و اضطراب به تعليم و تربيت جامعه پرداخت.
آثار قلم و زبان او بي استثنا آموزنده و روانبخش است ومواعظ و نصايح او که از قلبي سرشار از ايمان و عقيدت نشات ميگرفت، براي عارف و عامي سودمند و فرحزاست.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این نویسنده













