

ادبیات پلیسی (17)(شمش های نقره)
انتشارات قطره منتشر کرد:
مارکوس ديديوس فالکو، که با پيشينه ي نظامي ناموفقش به رم باز گشته و حرفه ي مفتشي پيشه کرده، در زندگي خصوصي انساني لاقيد است که ديدگاه هاي سياسي خاص خود را دارد و تحمل ديدن امپراتوران را ندارد، اما با ديدن دوشيزه اي پريچهره پايش به ماجراي پيچيده اي باز مي شود و صابون قدرا به جامه اش مي خورد.
فالکو، که خود راوي داستان است، در پس طنز کلامي نيشدار و بدبيني ذاتي اش انساني به راستي حقيقت جوست. در خلال اين تکاپوي توان فرسا براي کشف حقيقت، با زني آشنا مي شود که چونان ايزدبانويي سنگدل از دل اساطير کهن رومي سربر مي آورد و اين لاابالي سرکش را رام زيبايي و خرد خود مي سازد.
اين رمان، که اولين داستان از مجموعه ي رازگشايي هاي مارکوس ديديوس فالکوست، در سال 1989 جايزه ي بهترين رمان اول باشگاه نويسندگان انگليس را براي ليندسي ديويس به ارمغان آورد.
ليندسي ديويس قلمي قوي و واژگاني سرشار دارد و با اشرفي خيره کننده ماجراي رازآلود خود را در دنيايي کهن به ظرافت به تصوير مي کشد، پنداري خود در رم زيسته است.
فروشگاه اينترنتي 30بوک
شاید بپسندید














از این مترجم













