

انتشارات کتابسرا منتشر کرد:
چاپ نخست اين کتاب در پاييز 1367 منتشر شد و 5 سال بعد به چاپ دوم رسيد. اما بنا به دلايلي همچون مشکلات صدور مجوز نشر، فرصتي براي انتشار چاپ سوم پديد نيامده بود.
نکته جالب توجه درباره اين کتاب اين است که چاپ نخست آن در سال 57 و درست زماني منتشر شد که تنها ده سال از انقلاب مي گذشت و در اين مدت هرگونه فعاليت هاي مروبط به موسيقي، اعم از بخش دولتي يا خصوصي، ممنوع بود. و يا در حداقل سطح ممکن بود.
قرار بود اين کتاب به جلد هاي بعدي نيز برسد که متاسفانه اين امر ميسر نشد. اما مولف بارها در پانويس صفحات کتاب خواننده را به جلد دوم حوالت داده است.
شاپور بهروزي در صفحه 561 چاپ نخست اين کتاب در سال 1367 نوشته است:«خواننده عزيز، اين کتاب به قصد انتفاع مادي نوشته نشده است.و نگرشي است کوتاه به تاريخ موسيقي کشور و در راه تحقق يک رسالت فرهنگي. بين سال هاي 1314 تا 1357. مقالات و نوشته هاي پراکنده اي در زمينه تاريخ موسيقي و زندگينامه برخي مسيقيدانان نوشته شده و يا در رسانه هاي گروه پخش گرديده ولي هيچ کدام در يک مجموعه مرتب و منظم گرد نيامده تا بتواندبه عنوان مرجع در دسترس پژوهشگران و علاقمندان قرار گيرد».
وقتي جلد نخست اين کتاب منتشر شد استاد ايرج افشار شرح مختصري بر آن در مجله «آينده» نوشت و آن را کتابي اراسته و پرکشش توصيف کرد. با انتشار آن، گويي سدي شکسته شده باشد، آرام آرام جريان کتاب سازي ها به راه افتاد. و ده سال بعد، جريان به سيلابي تبديل شد که خوب و بد، با ارزش وبي ارزش و خس و خاشاک را با هم به ارمغان آورد.
در اين کتاب به شرح فعاليت هاي موسيقي دانان مشهوري چون مرتضي ني داوود، فريدون حافظي، علي تجويدي، پرويز ياحقي، داريوش صفوت، پرويز مشکاتيان، جواد معروفي، مصطفي کمال پورتراب، مرتضي حنانه و برخي ديگر از بزرگان موسيقي پرداخته شده است.
فروشگاه اينترنتي 30 بوک
شاید بپسندید













