

انتشارات مرکز منتشر کرد:
فرهنگ لغات زبان مخفي
کتابي که مدت ها بود تجديد چاپ نمي شد
زبان مخفي گونه اي از زبان رمزگونه است که به وسيله گروههاي مختلف شامل جوانان، نوجوانان، سارقان (و ساير مجرمان) و ... به منظور پيشگيري از درک ديگران مورد کاربرد قرار ميگيرد.اين زبان داراي سابقه کهن نيز ميباشد.
سيد مهدي سمائي (متولد دي 1338، تنکابن) نويسنده، مترجم و زبانشناس ايراني، عضو گروه واژهگزيني فرهنگستان زبان و ادب فارسي، معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران و مدير گروه اصطلاحشناسي اين پژوهشگاه است.
کتاب فرهنگ لغات زبات مخفي يکي از مهم ترين آثار ايشان است که مدت ها بود تجديد چاپ نمي شد و خواستاران زيادي داشت که در يافتنش ناکام بودند.
دکتر سيد مهدي سمايي براي تدوين اين کتاب پنج سال وقت صرف کرده و از گفتوگو با جوانان و روشهاي ابداعي ديگر کمک گرفتهاست. بخش مهمي از کتاب به «مقدمهاي درباره? جامعهشناسي زبان»، تعريف زبان مخفي و ضرورت گردآوري واژههاي اين زبان، و روش کار مؤلف اختصاص دارد. در بخش اصلي کتاب، واژهها، ترکيبها و عبارتهايي در بيش از پانصد مدخل فهرست شدهاند. لغات زبان مخفي به صورت موضوعي تفکيک شده و براي هر مدخل داراي معني و مثالهاي مختلف است. حوزههايي چون «اسامي مزاحمان و افعال مربوط به مزاحمت»، «اسامي جنس مخالف»، «الفاظ و افعال مربوط به امنيت و اطلاعات و حفظ اسرار»، «ايجاد ارتباط و ابراز عواطف» و «نام اشخاص غيرمتجدد» از بخشهاي مختلف اين کتاب هستند.
چاپ جديد اين کتاب در واقع ويرايشي تازه از کتاب است و با نسخه اي که مدت ها بود ناياب بود تفاوت دارد و تازگي خود را پس از سال ها حفظ کرده است.
فروشگاه اينترنتي 30 بوک
شاید بپسندید














از این نویسندهها













