

مقدمه ای بر مبانی نظری شهرسازی (درسخوان)
انتشارات فروزش منتشر کرد:
اهمیت تحولات سریع در زندگی اجتماعی و به ویژه در ساختهای شهری بر کسی پوشیده نیست گسترش حوزههای نظریهپردازی در علوم مختلف از جمله شهرسازی و معماری و تاثیرگذاری اندیشهورزی هر کدام از علوم بر یکدیگر ما را بر آن میدارد تا مستقلا به مبانی نظری شهرسازی بیندیشیم.
با شروع قرن بیست و یکم تفکیک سختافزار و نرمافزار از هم و از طرف دیگر رابطه بین سختافزار و نرمافزار با یکدیگر روز به روز مورد توجه بیشتر قرار گرفت و این امر از علوم رایانهای به سایر مباحث و علوم توسعه یافته است. مبانی نظری هر علمی اصلیترین نرمافزار همان علم است در حوزه علوم شهری نیز علاوه بر سیر تاریخی شهرها، کاربری شهری، فرمهای شهری، عملکردها، زیباییشناسی و ...
اهمیت مدلهای کمی و کیفی در تبیین مسائل شهری آشکار گردید. با اهمیت یافتن فلسفه علم و متدولوژی و کاربرد آن در روش تحقیق هر چه بیشتر بر اهمیت مبانی و مدلهای نظری پای فشرده شد و مشخص شد که پژوهشهای شهری در فقدان مبانی و مدلهای نظری فاقد انسجام تئوریک کافی خواهد بود. تلاشهای اندیشمندان ایرانی در تقویت مبانی تئوریک شهرسازی از دههها پیش آغاز شده بود ولی اواخر قرن بیستم و در سالهای اول قرن بیست و یکم آثار ارزشمند بیشتری در این زمینه خلق گردید.
با استفاده از چنین منابع ارزشمندی و با اضافه نمودن مباحث دیگر از نظریات بومی به تدوین کتابی خلاصهتر در این زمینه و با رویکرد تهیه کتاب درسی که علاوه بر محتوا شامل نمونه سوالات تشریحی و چهارگزینهای نیز بود مبادرت گردید.
فروشگاه اینترنتی 30بوک
شاید بپسندید













