و این منم زنی تنها

(1)
نویسنده:

موجود نیست

دفعات مشاهده کتاب
258

علاقه مندان به این کتاب
0

می‌خواهند کتاب را بخوانند
0

کسانی که پیشنهاد می کنند
0

کسانی که پیشنهاد نمی کنند
0

نظر خود را برای ما ثبت کنید

توضیحات کتاب و این منم زنی تنها

انتشارات نقد فرهنگ منتشر کرد:
– دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی: «اسیر»ی که در برابر «دیوار»های بندگی «عصیان» می‌کرد، پس از «تولدی دیگر»، در لحظه‌ای که هیچ گمانش نمی‌رفت، در سی‌ودوسالگی در یک حادثۀ ناگوار، در 24 بهمن 1345، به ملکوت آسمان‌ها پیوست. مرگ فروغ فرخزاد در قلمرو شعرِ مدرنِ ایران، پس از مرگ نیما، بزرگ‌ترین و ناگوارترین حادثه بود. این شکوفهٔ تازه‌رو که این‌چنین بازیچهٔ باد شد، در بارورترین لحظه‌های زندگی‌اش بود؛ در لحظه‌هایی که نقش مشخصی در شعر معاصر فارسی به خود گرفته بود و تأثیر زبان شعری و دید شاعرانه‌اش را در صفحات شعر معاصر به‌روشنی می‌دیدیم. این تأثیر پس از مرگش برای همیشه در صحایفِ تاریخِ ادبِ ایران ثبت خواهد شد.
– دکتر غلام‌حسین یوسفی: شعر فروغ با همۀ فرازوفرودهایی که دارد، در ادب معاصر فارسی جایگاهی شایسته و ممتاز احراز کرده است و نمودار احوال نسل‌هایی است خاموش که او از ضمیر آنان سخن گفته و خود را «از سلالهٔ درختان» می‌دانسته و چون از «تنفس ِهوای مانده ملول» شده، از «پرنده‌ای که مرده بود» این پند را به گوش جان شنیده که «پرواز را به خاطر بسپار».
– احمد شاملو: شعر فروغ برای من چیز دیگری است. شعر فروغ گاه در نظر من به اعجاز شباهت پیدا می‌کند و من او را در یک مقیاس جهانی از شاعران برجستهٔ این روزگار می‌شمارم.
فروشگاه اینترنتی 30بوک

نظرات کاربران (0)

نظر شما در مورد این کتاب

امتیاز شما به این کالا:

نظرات دیگر کاربران

بریده ای از کتاب (0)

بریده ای از این کتاب

بریده های دیگر کاربران

عیدی